سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سینک آشپزخانه

سینک آشپزخانه

 
یکی از فعالیتهای مهم در آشپزخانه عمل شتسشو می باشد که باید این محل کاملا استاندارد و اصولی طراحی شود. نوع و مدل سینک ظرفشویی در زیبا سازی کابینت و فضای آشپزخانه نقش موثری را ایفا می کند. سینک آشپزخانه به دلیل استفاده زیاد از آن در طول روز  یکی از مهم ترین تجهیزات در آشپزخانه محسوب می شود بنابراین جنس آن برای مصرف کننده  بسیار حائز اهمیت است.
طراحی سینک‌های ظرفشویی به چند دسته مختلف که شامل تک لگن، دو لگن، سه لگن و از لحاظ جنس  هم به چند دسته مختلف که شامل استیل، شیشه ای، کامپوزیت گرانیت، سرامیکی و سنگی است.
سینک تک لگن برای شست شو ظروف زیاد کمی مشکل به نظر می آید. شست شو میوه در این نوع سینک‌ها در حالی که ظروف کثیف در سینک وجود دارد نیاز به مهارت بالای دارد.
سینک آشپزخانه دو لگن برای شست شو و آبکشی ظروف، آماده سازی مواد غذایی به صورت جدا، راحتی را برای شما به ارمغان می آورد.
سینک سه لگن با ابعاد متفاوت این امکان را به مصرف کننده می دهد که پسمانده مواد غذایی را در لگن جدا نگه دارد و یا میوه را در لگن کوچک‌تر شست شو دهد.
هرچه تعداد لگن سینک  بیشتر باشد برای شستشوی همزمان مواد مختلف یا شستشو و آبکشی ظروف، فضای بیشتری در اختیار شما خواهد بود.
  1. عمق لگن سینک
 لگن‌های ظرفشویی دارای عمق متفاوت هستند. 14 سانت ، 18 سانت ، 20 سانت، 22 سانت و 30 سانت که هرچه عمق لگن بیشتر باشد کیفیت سینک بالاتر خواهد بود. عمق استاندارد سینک های ظرفشویی بین 20 تا 22 سانتی متر است.
ضخامت ورق سینک
ضخامت ورق سینک‌های موجود در بازار عبارتند از 0/6 ، 7/0، 0/8 ، 1 ، 1/2 میلیمتر است. معمولا سینک‌هایی که ضخامت ورق به کار رفته در تولید آن‌ها 0/8 میلی‌متر باشد جزء سینک‌های با کیفیت محسوب می‌شوند و نسبت به فشار، فرو رفتن یا خش مقاوم‌تر هستند. تولید سینک‌هایی با ضخامت 1 میلی متری و 1.1 میلی متری دست ساز تحولی جدید در صنعت ساخت سینک کرده است.
  1.  جنس سینک
سینک آشپزخانه شیشه ای: سینی این نوع  سینک های ظرفشویی از جنس شیشه سکوریت نشکن است و لگن آن از جنس استیل ضد زنگ و ظاهری زیبایی دارد مزیتهای سینک شیشه‌ای لکه اب روی سینک نمی ماند. سینک شیشه‌ای بیشتر جنبه‌ فانتزی و تجملی دارد و بهتر است از آن در آشپزخانه‌های شلوغ استفاده نشود. احتمال ترک برداشتن و شکستن شیشه سینک در اثر فشار وجود دارد.
سینک گرانیت: سینک‌های گرانیتی ظاهری بسیار زیبا دارند که با بیشتر دیزاین‌ها و چیدمان‌های داخلی هماهنگی و تناسب دارند. جنس سینک گرانیتی ترکیبی از گرانیت یا کوارتز با پرکننده رزین  و چسب ساخته شده است سینک کامپوزیت گرانیتی از دوام و استحکام بسیار بالایی برخوردار است و در برابر خط و خش، ضربه، سایش و ... مقاومت بسیار زیادی دارد. ممکن است بر اثر فشار زیاد یا ضربه‌های شدید ترک‌هایی در این سینک‌های کامپوزیت گرانیتی ایجاد شود که میتوان با استفاده از اپوکسی پر کننده رنگی آنها را تعمیر کرد. اگر چه سینک‌های گرانیتی دوام زیادی دارند اما برای افزایش طول عمر این سینک‌ها و افزایش نگهداری از آنها، میتوان از جنس استیل برای کف این سینک ها استفاده کرد.
سینک کورین: سینک ظرفشویی کورین نیز در رنگ و طرح بندی های مختلف عرضه می گردد. این تنوع مهم ترین دلیل انتخاب سینک های کورینی می باشد. سینک های کورین نسبت به سینک های سرامیکی سطح نرم تری دارند و پس از استفاده طولانی مدت خش هایی بوجود می آید که از زیبایی ابتدایی سینک کم می کند. خوشبختانه با صیقل و پولیش کاری ساده سینک کهنه به یک سینک کاملا نو تبدیل می شود. قیمت سینک کورین بر اساس نوع سنگ کورین، برند سینک کورین، سایز سینک کورین و طرح صفحه کورین متفاوت میباشد.
سینک سنگی: این سینگ با سلیقه افرادی که به سنگ‌های طبیعی علاقه‌مندند، هماهنگ است، اگر سینک شما از جنس سنگ کوارتز باشد، آشپزخانه‌ی شما جلوه‌ی خاصی به خود می‌گیرد.
سینک استیل: سینک های استیل ضد زنگ به خاطر ظاهر زیبا، ارزان‌تر بودن، دوام بیشتر و راحتی در تمیز کردن جزء سینک‌های پر فروش به حساب می‌آیند. سینک استیل دارای دو نوع رنگ  مات و براق که نوع براق آن راحت‌تر تمیز می شود و لکه‌های آب را کمتر نشان می دهد.  فقط در هنگام خرید سینک ظرفشویی استیل به ضخامت ورق آن توجه کنید.
  1.  نصب و راه اندازی سینک
سینک ظرفشویی در انواع روکار و توکار است. سینک های روکار همان طور که از اسمشان مشخص است بر روی میز یا کابینت نصب می شوند و قابل جا به جایی هستند. این سینک ها معمولاٌ به دیوار پیچ شده و دور آن ها با نوار فلزی یا چسب آکواریوم به کابینت متصل می شود.
برای نصب سینک توکار، معمولاٌ داخل میز آشپزخانه سوراخ شده و سینک داخل آن‌ها جای می گیرد. این سینک‌ها نیاز به نصب و پرداخت هزینه جداگانه برای آن داشته اما عموماٌ ظاهر شکیل‌تر و مورد استقبال بیشتری قرار گرفته اند.
  1.  نکات خرید سینک آشپزخانه
سینک استیل به نسبت دیگر جنس های موجود در بازار دارای قیمتی مناسب تر است و برای افرادی که هزینه کمتری را بابت این کالای ساختمانی می خواهند پرداخت کنند، گزینه خوبی است.
عمق لگن :  سینک آشپزخانه دارای عمق لگنهای متفاوت هستند . 14 سانت ، 18 سانت ، 20 سانت و 22 سانت که هرچه عمق لگن بیشتر باشد کیفیت سینک بالاتر خواهد بود.
ضخامت ورق: ضخامت های ورق موجود عبارتند از 0/6 ، 0/8 ، 1 ، 1/2 میلیمتر میباشد هرچه ضخامت بالاتر کیفیت محصول بالاتر
استیل ساده یا آجدار؟ برای خرید سینک سعی کنید تا حد ممکن استیل آجدار نخرید درسته که خط بر روی این مدل از محصولات نخواهد افتاد ولی تمیز کردن آنها بسیار سخت است.
 بهترین برندهای سینک
 برندهای مطرح بسیاری در بازار موجود است که می توانید با توجه به بودجه ای که در نظر دارید انتخاب کنید. که عبارتند از: لتو، وایز، اخوان، استیل البرز، کن، بیمکث، ایلیا استیل، داتیس، درخشان